Életveszélyessé vált a rovarirtó spray

Magát robbantotta fel a pókvadász

Fürdőszobai pókölés közben kis híján felrobbantotta magát az a nagy-britanniai férfi, aki elővigyázatlanul használta az öngyújtóját.

2010.09.02 08:29MTI

A 28 éves illető felesége parancsára vonult hadba egy pók ellen, amelyet az asszony fedezett fel. A férfi azonban nem látta, hol az ellenség, csak gyanította, hogy bebújt a vécécsésze mögé.

Mivel nem érte el, aeroszolos sprayjel próbálta "agyonfújni". A gáztámadás közben azonban kiégett a fürdőszoba villanykörtéje, mire a férj elővette öngyújtóját...

A robbanás nemcsak őt magát lökte odébb, hanem kiemelte sarkaiból az ajtót is. A férfi villámgyorsan hidegzuhanyt vett, de így is égési sérüléseket szenvedett a fején, a lábain és a testén.

Mentővel vitték kórházba, ahonnan sebei ellátása után pár órával kiengedték. Az eset Clacton városában történt - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.