Földárcsökkenésre spekulált a csaló

Szellemjárás után olcsóbb lett a telek

Kísérteties földár-csökkentésbe fogott egy gazda Bulgáriában: szellemjárással rémisztgette faluja lakóit, hogy idővel olcsóbban juthasson földjeikhez.

2012.04.20 09:29MTI

A 46 éves férfi fény- és hangeffekteket vetett be a cselhez. Éjjelente fáklyalángot lobbantott fel ablakok előtt, köveket hajigált tetőkre, kísértetiesen jajgatott, ágakat ropogatott. A falusiak egy idő után szelleműző kommandókat alakítottak, de nem jártak eredménnyel.

Ha gazdába is belefutottak, a paraszt azt mondta, ő is a kísértetet hajkurássza. Végül a rendőrség felállított egy térfigyelő kamerát, amely leleplezte a kísértet kilétét.

A furfangos paraszt ellen eljárás indult a közrend megzavarásáért - adta hírül az Austrian Times című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.