A britek szellemeket látnak

Élénkült a kísertetjárás Nagy-Britanniában

Megélénkült a kísértetjárás Nagy-Britanniában az utóbbi 25 évben - legalábbis több brit vélt látni szellemet.

2010.04.29 18:45manna.ro

Az utóbbi negyedszázadban 968 kísérteties bejelentés érkezett a hatóságokhoz, és most ezekből tettek közzé statisztikát. Az adatokból kiviláglik, hogy a "legszellemesebb" terület Yorkshire.

Ott 74 esetet jelentettek, köztük olyanokat is, amikor férfi és női démonok alvó áldozataikat szexuálisan megtámadták. Akad Yorkshire-ben vízen járó szellem is meg farkasember. Kísértetgazdagságból a második helyen Devonshire végzett, ott 57 lakossági bejelentést jegyeztek fel. A harmadik Somerset lett 51 esettel.

A statisztikát kommentáló Lionel Fanthorpe - akinek szakterülete a megmagyarázatlan jelenségek világa, a Daily Telegraph című brit lapnak megjegyezte, hogy a lélekszám gyarapodásával a kísértetészlelések száma is emelkedő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.