A gonosz szellemek miatt háborúznak a képviselők?

Birkaáldozattal űznék ki a szellemeket a parlamentből

Egyelőre még nem látszik a hatása a birkák levágásának, hacsak az nem, hogy sikerült egyszerre összeterelni az összes képviselőt, de javulást várnak a kirgiz parlamentben.

2011.04.21 17:29ma.hu / MTI

Ellepték a gonosz szellemek a kirgiz parlamentet, legalábbis a képviselők így gondolják, ezért összesen hét birkát levágtak és áldozatot mutattak be, hogy elűzzék a rontást.

A csütörtöki szertartás az ázsiai országban nem ismeretlen, bár a legmagasabb állami intézményben ezidáig nem volt rá példa, hogy ilyen módon próbálják megoldani a gondokat.

A képviselők szerint már az is nagy sikernek könyvelhető el, hogy sikerült egyazon időben majdnem az összes képviselőt "összeterelni", ugyanis még a kormányt alkotó két koalíció tagjai sem igen állnak szóba egymással, az ellenzékről nem is beszélve.

Az állatok húsát öreg és mozgáskorlátozott rászorulóknak adományozták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.