Főnöke a lépcsőről lökte le a várandós nőt

Szabadság helyett verést kapott a terhes nő

Rátámadt a betegszabadságot kérő várandós beosztottjára egy főnök, csak a csodának köszönhető, hogy a lépcsőn leguruló kismama nem veszítette el négy hónapos magzatát.

2012.03.01 14:29ma.hu / manna.ro

Betegszabadságra szeretett volna menni egy terhessége negyedik hónapjában járó romániai nő, ám amikor főnökétől fizetési igazolást kért, egészen mást kapott a szintén női vezetőjétől. A főnök először kijelentette, hogy szó sem lehet a munkából kimaradásról, majd valamivel később lánytestvérével együtt jelent meg az alkalmazott előtt és lökdösni kezdte őt.

A kismama végül elveszítette az egyensúlyát és lezuhant a lépcsőn, közben pedig épp a hasát ütötte be.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a magzatnak nem történt baja, de csak később derül ki egyértelműen, hogy okozott-e valamilyen előre nem látható károsodást a fejlődésben a február 28-i baleset. A 23 éves Ioana Toma rendőrségi panaszt tett, közben pedig csak remélni tudja, hogy terhességét nem befolyásolják a történtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.