A kórház újszülött-osztályáról vitte el a babát

Gyereket is lopott, hogy elhitesse: terhes volt

Ellopott egy csecsemőt egy 24 éves ausztrál nő, hogy így tegye fel a pontot az i-re: hónapokon keresztül mindenkinek azt mondta, terhes. Még saját partnerét is sikerült becsapnia.

2012.01.11 14:29manna.ro

Hihetetlen tervet dolgozott ki és hajtott végre egy nő, hogy kisbabához jusson. Bár nem volt terhes, az új-zélandi Neha Narayan mindenkit becsapott, és elhitette családtagjaival, partnerével, hogy állapotos.

A 24 éves nő a szülési fájdalmakat is valósághűen utánozta, így partnere az aucklandi Middlemore kórházba szállította. Ott sikeresen átverekedte magát a biztonsági rendszeren, és az újszülött-osztályra sietett. A félig indiai származású nő kiválasztott egy hozzá hasonló babát, és a kicsivel elhagyta a kórházat.

A kórház szóvivője elmondta, Neha Narayan egyszerűen kisétált a kórházból, ám előbb felhívta barátját, hogy várja meg az autóban. Egy asszisztensnek feltűnt a viselkedése, és a nyomába eredt. Az sem kizárt, hogy a kisbaba igazi szülei riasztották az asszisztenst.

"Nagyon ritkán történik ilyesmi. Felül fogjuk vizsgálni a biztonsági rendszert, hogy többé ne történhessen meg hasonló" - mondta a szóvivő. Neha Narayant emberrablással vádolják, akár hét évet is kaphat tettéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.