Az anya szándékosan titkolta el terhességét

Gyilkossági kísérlet miatt nézték tumornak az óriásmagzatot?

A röntgenfelvételek hibás értelmezése továbbra is az orvosok felelősségét feszegeti, de kiderült: az anya mégiscsak tudott terhességéről, és meg akarta ölni csecsemőjét.

2011.04.07 10:29ma.hu / manna.ro

Akár gyilkossági kísérletért is elítélhetik azt a román nőt, aki a héten egy egészséges, bár igen nagyra nőtt csecsemőnek adott életet - az orvosok teljes megdöbbenésére. A nő ugyanis erős hátfájdalmakra panaszkodva ment kórházba, ahol több vizsgálatot, köztük ultrahangot is elvégeztek a betegen, majd arra jutottak, hogy gyomrában egy óriási daganat van és azonnal meg kell műteni.

A nő azonban az operáció előkészítése közben még kiment vécére, és ott megszülte a "tumort", egy több mint 5 kilós csecsemőt.

A terhességet azért nem vették észre sem a postai alkalmazott kollégái, sem pedig nem gyanakodtak rá az orvosok, mert nemcsak a nő azt állította, hogy nincsenek terhességi tünetei, de 110 kilós súlya miatt valóban nem látszott a hasa növekedése.

Tegnapig csupán az orvosok felelőssége merült fel, amiért az ultrahang ellenére tumornak néztek egy egészséges, minden szempontból kifejlett magzatot, ám úgy tűnik, most újabb körülményre derült fény: az anya szándékosan hazudta azt, hogy nem tudott terhességéről.

Néhány ápoló ugyanis azt állítja, hogy a nő bő negyed órára bezárkózott az egyik vécéfülkébe, amikor pedig végül rányitották a mosdóban az ajtót, épp véres kezeit mosta, az újszülött pedig a vécékagylóban feküdt. A gyanú szerint tudatosan titkolta a terhességét és készült a gyilkosságra.

A kórház mosdója (Fotó: manna.ro/PRO TV)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.