Nem találják a csecsemő holttestét

Brutális: Kutyák elé vetette újszülöttjét?

Feltételezhetően kutyák marcangolták szét egy Botoşani megyei nő újszülött csecsemőjét azt követően, hogy az anya önmagának beindította a szülést, és elmondása szerint holtan világra hozta gyermekét.

2010.11.10 11:29manna.ro

A 30 éves nő erős vérzéssel került kórházba, az orvosok pedig azonnal megállapították, hogy nem sokkal korábban szült. A csecsemő holttestét egyelőre nem találták meg.

Az orvosok szerint a gyermek hét hónaposan jött világra, a nő pedig egyedül szülte meg. Terhességét az anya állítólag mindenki előtt eltitkolta, a szülés utáni rosszullétet azonban észrevette valaki a családból, és hívta a mentőket.

A nő a kórházban azt nyilatkozta: kétségbe esett, amikor meglátta a halott kislányt, és eltűntette a testet attól való félelmében, hogy férje tudomást szerez róla.

A nő ellentmonásosan számolt be arról, hogy mit csinált a csecsemő holttestével. "Otthon szültem, elfolyt a magzatvizem, és a gyermeket a vécébe dobtam", mondta a kórházban. Miután a rendőrség megvizsgálta a favécé emésztőgödrét, és megállapította, hogy nincs ott a csecsemő, az asszony megváltoztatta nyilatkozatát. Elmondta, elásta a testet a mezőn, később viszont már azt vallotta, hogy a kutyák elé dobta.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja a házat és annak környékét. Amennyiben bebizonyosodik, hogy az anya ölte meg, hét év börtönbüntetést kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.