Kerüli a botrányt a rapper

"Feltűnési viszketegség volt" - Ganxsta nem akar "himnuszozni"

Nagy botrányt kavart nemrégiben Dopeman, amikor a Himnusz egyes sorait beemelte saját szövegébe, új értelmet adva így a költeménynek, ám Ganxsta Zolee szerint ezt csak a feltűnési viszketegség szülte.

2012.02.29 10:29ma.hu / Tabu TV

Nem szeretne és úgy véli, nem is fog olyan botrányba keveredni Ganxsta Zolee, mint amilyen nemrég pályatársa, Dopeman körül robbant ki: a rapper a Himnusz egyes sorait a saját szövegébe ágyazva új értelmet adott Kölcsey szavainak, a sok "b-betűs" szó pedig még rá is tett egy lapáttal, végül be is perelték a hírességet. A Kartel frontembere azonban úgy véli, mindezt csupán a feltűnési viszketegség szülte, így őt nem fenyegeti semmi hasonló veszély.

Fotó: TV2

Ettől függetlenül nem lehet szó nélkül elmenni az épp tizenkettedik nagylemezét készítő Ganxsta mellett, aki a Kartellel közösen több aranylemezzel és zenei díjjal büszkélkedhet. A sztár emellett több színházi darabban és mozifilmben játszott már, és mivel még mindig marad szabadideje, a Jack Jack nevű szupergrupban is együtt zenél a hooliganses Tóth Tibivel, a supernemes Papp Szabival és Mester Tamással.

A Tabu TV stábja mégis meglepő módon nem a színpadon vagy a próbateremben, hanem egy paprikaevő versenyen csípte el, ahol szervezőként vett részt. A legfőbb téma természetesen a zene és a zenekar volt.

"Nagyon jól haladunk a dolgainkkal: a MiTiSzó? című nótánk már játssza a rádió, és elindult a MiTiSzó-Turné, ami erre a dalra épül, de persze régi és új dalok egyaránt hallhatóak, és nagyon-nagyon sokat játszunk - főleg vidéken" - mesélte a rapper.

"Most volt egy pesti bulink is, ami nagyon jól sikerült, de a vidéki klubokat is megtöltjük, és nagyon jól érezzük magunkat. A lemez majdnem készen áll, csak föl kéne venni: az alapok készen állnak, a szövegekkel megvagyunk tulajdonképpen. A kiadás más történet - az összes kiadó olyan már, hogy nem lehet semmit sem készpénznek venni, mert eredetileg márciusról beszéltünk, most májusra tolódott át a megjelenés. Én remélem, hogy ezt már tartani tudjuk - bár nem rajtam múlik" - árulta el Ganxsta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.