Sztárgyerekek játszottak az ünnepre készülve

Bájos képek - Pillangókisasszony lett Ganxsta Zolee kislányából

Néhány órára játszóházzá alakult át az egyik legnépszerűbb belvárosi szórakozóhely. A Creolban hírességek gyermekei és gyermekotthonok lakói együtt játszottak.

Karácsonykor nincs különbség: mindenki egyforma gyerek képgaléria

2011.12.20 13:29ma.hu / Koczka Máté

A hétvégén finom ételekkel, kakaóval, színvonalas műsorral, kézműves foglalkozásokkal, ügyességi feladatokkal, játékos vetélkedőkkel, arcfestéssel, lufibohóccal, ajándékokkal és rengeteg varázslatos meglepetéssel várta ifjú vendégeit a Creol.

A népszerű belvárosi szórakozóhely idén először napközben is kinyitotta kapuit, hogy ünnepi rendezvényével csaljon egy kis mosolyt a Hűvösvölgyi Gyermekotthon és a Szlávy utcai Gyermekotthon kis lakóinak arcára. Ezekben az intézményekben az úgynevezett perifériára szorult szülők gyermekei kerülnek többségben, így nekik kiemelten szükségük van az ehhez hasonló eseményekre.

Fotó: Creol (A galériához KATT a képre!)


A gyermekotthonok lakói mellett számos híresség is elfogadta a Creol meghívását: Ganxsta Zolee és Zoé, Kiszel Tünde és Donatella, de VV Laci és Bodrogi Gyula is a gyermekekkel töltötte az időt.

Donatella leginkább a kézműves foglalkozásokat élvezte, Ganxsta Zolee kislánya pedig az arcfeső segítségével néhány órára édes rózsaszín pillangóvá változott. Az ügyességi feladatok közben bűvészműsor és a méltán híres Ricsi bohóc is szórakoztatta az apróságokat, akiknek két kakaózás között még saját lufifigurát is hajtogattak.

A délutáni program végén minden kisgyermek értékes játékcsomagot kapott a Creol jóvoltából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.