Megihlette a rádió vagányait a V-day

Képek! Szerelem-villamossal ébresztették Balázsék az országot

Különleges reggelre ébredhettek kedden a rádióhallgatók, legalábbis ha a Class FM-re tekertek: a Valentin-nap alkalmából Sebestyén Balázs és társai egy villamosról közvetítették az adást.

A szerelem villamosán elindult... a Morning Show képgaléria

2012.02.15 08:29RedLemon

Sebestyén Balázsék bevették Budapest Combinóinak egyikét: a vagány rádiósok közvetítettek már élő adást hajóról és kamionról, ám a villamos egészen idáig hiányzott a repertoárjukból. Most azonban pótolták a hiányosságot és egy egészen különleges, Valentin-napi szívekbe öltöztetett szerelvényről ébresztették a hallgatókat.

A szerelem villamosán a srácok ajándékoztak is, ugyanis a járaton utazó szerelmesek közül az ötletesebb kérő és kedvese értékes ajándékcsomaggal szállhatott le a végállomáson.

A 4-6-os villamos remek helyszín az ismerkedésre, miért ne volna alkalmas lánykérésre? - tette fel a kérdést Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, és máris megszületett az ötlet: a Valentin-napon bebizonyították, hogy lehet romantikus, ha villamoson történik a lány- vagy adott esetben „férfikérés”.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


A szerelmesek napja alkalmából tehát együtt utazhatott a mozgó Morning Show-val két szerelmespár is, akiknek Balázsék azt a feladatot szabták meg, hogy minél ötletesebben kérjék meg kedvesük kezét. Nagy meglepetésre az első kérő az egyik hölgy volt. A másik pár ragaszkodott a hagyományokhoz, s a férfi kérte meg barátnője kezét, méghozzá gitárral kísérve.

A hallgatók szerint az utóbbi bizonyult frappánsabbnak. A győztes párt gyönyörű eljegyzési gyűrűkkel, kísérőgyűrűkkel, fülbevalóval, nyaklánccal, medállal, táblagéppel és egy romantikus osztrák síúttal jutalmazták a Class FM műsorvezetői, akik ismét nagyot alkottak. A fiúk ugyanis először közvetítettek adást mobilinternet segítségével a magyar rádiózás és a mobiltelefonok történetében.

Bámulatos utunk volt, nagyszerű volt látni az ébredő nagykörutat. Büszkék vagyunk erre a technikai bravúrra, hiszen valljuk be, nem mindennapi dolog, hogy mozgó villamosról közvetítsen valaki rádióműsort. Nagy bajba sodortuk magunkat egyébként, ezek után felmerül a kérdés, hová lehet még menni?

De kedves Morning Show hallgatók figyelem, nem nyugszunk, mindenhol ott vagyunk, vannak még kihasználatlan területek, amelyeket meghódíthatunk!
” – árulta el nevetve Feri, aki elmondta, nagy álmuk teljesült azzal az egyébként büntetőjogi felelősséggel járó tettel, hogy meghúzhatták a villamos vészfékjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.