Nagyot szakított a VOLTfolión

Kétszer is hódított Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs két kategóriában VOLTfolió Kulturális Médiadíjat nyert, amelyet a szakma és a közönség egyhangú szavazatai alapján ítélnek oda a kultúra legszínvonalasabb közvetítőinek és népszerűsítőinek.

2011.07.02 09:39ma.hu

Magyarország kedvenc médiaszemélyisége televíziós illetve rádiós műsorvezetőként is átvehette a fesztivál díját.

“Először is köszönetet szeretnék mondani a reggeli műsor csapatának, nélkülük nem lennék ennyire kulturált - nevetett Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője, aki a szakma és a közönség szavazatai alapján vehette át a megosztott VOLTfolió díjat. „A viccet félretéve, a Class FM és a Morning Show stábját ugyanúgy illeti a díj, hiszen minden reggeli műsorunk mögött igazi csapatmunka rejlik, és a megbízható kollégák nélkül, akikkel már félszavakból értjük egymást, én sem hoznám a formámat. - tette hozzá Sebestyén Balázs, aki Vadon Janival és Rákóczi Ferivel továbbra is szórakoztató, interaktív reggeli műsorukkal jelentkeznek minden hétköznap reggel 06.00 és 10.00 óra között. Sebestyén Balázs televíziós műsorvezetőként szintén elnyerte a VOLTfolió díjat.

„Igen nívós volt a jelöltek névsora, számomra éppen ezért már elismerés volt a többi jelölttel együtt megjelenni. Én azt az álláspontot képviselem, hogy a szórakoztatás is a kultúra része, és örülök, hogy ezzel a díjjal ezt a nézők illetve a szakmabeliek egyaránt elismerik.” - tette hozzá az ország legnépszerűbb műsorvezetője.


A VOLTfolió Kulturális Médiadíjat 2001 óta a szakmai kuratórium által felkért félezer szakmabeli jelölése, majd a közönség szavazata alapján ítélik oda azon médiaszemélyiségeknek és médiumoknak, akik és amelyek a kultúra közvetítéséért a legtöbbet és a legjobb színvonalon tesznek.

Az elsősorban zenészek, producerek, kulturális menedzserek, rendezvényszervezők és médiaszakemberek értékelése, illetve a közönség voksai alapján odaítélt díj az egyik legnagyobb presztízsű elismerés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.