Tíz utast vitt az ötszemélyes kocsiban

Csomagtartóban vitte négy gyerekét - letartóztatták

Egy évre eltiltották a vezetéstől a brit sofőrt, aki az ötszemélyes autóban összesen tíz utast vitt, de ebből öt gyermeket a csomagtartóba zárva furikázott.

2012.01.27 17:29MTI

A vezetőülésen és mellette még minden rendben volt, 1-1 fő ült. A hátsó ülésen viszont öten préselődtek össze, három felnőtt és két gyerek. További négy gyerek a csomagtartóból került elő, amikor Leicesterben a rendőrség megálljt parancsolt a kocsinak.

A férfi helyzetén rontott, hogy a járműnek nem volt kötelező biztosítása. A brit leicesteri bíróság ezért bevonatta a jogosítványát és 1325 font - csaknem félmillió forint - bírság megfizetésére kötelezte a 38 éves férfit, az ítélethirdetésben kiemelték, hogy mind a kötelező biztosítás hiányát, mind az utasok veszélyeztetését figyelembe vették.

Az elkövető nem jelent meg az ítélethirdetésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.