Piroson hajtott át és szlalomozott a buszsofőr

Busz alá feküdt a rendőrök büntetése elől

Nem volt elég, hogy áthajtott a piroson, de még a sávok közt is folyamatosan cikázott egy kínai buszsofőr, akit végül a rendőrök állítottak meg - de ő megpróbált megmenekülni a büntetés elől.

2011.09.08 07:29ma.hu

Őrült módjára hajtotta járművét egy kínai buszsofőr, míg végül a rendőrök is felfigyeltek a piroson áthajtó és a sávok között ide-oda cikázó ámokfutóra. A vezetőnek becsületére legyen mondva: első szóra, pontosabban intésre kötelességtudóan meg is állt, ám amikor a rend szigorú őrei felszólították, hogy adja át az iratait, ő hirtelen kiugrott a vezetőfülkéből, és mire a járőrök felocsúdhattak volna, már bent feküdt a busz alatt.

Előbb megpróbálták szép szóval, majd határozott utasítással kiparancsolni a busz alól, de erre nem volt hajlandó, csak lapított. A dugó viszont közben egyre nőtt, míg végül a rendőrök megelégelték és a rimánkodás helyett erőnek erejével rángatták ki a makacs sofőrt.

A közlekedési szabálytalanságok mellett így most már a hatósággal szembeni ellenállásért is felelnie kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.