Potencianövelővel egyenesíti növényeit a sztár

Hoppá: a kék gyógyszertől még a virágok is meredeznek?

Viagrával élteti virágait egy brit kertész, akinek rendszeres tévéműsora van: állítása szerint ettől jobb a növények állóképessége.

2012.01.22 11:29MTI

David Domoney meglátása szerint a férfiúi erekció erősítésére kikísérletezett gyógyszernek köszönhetően a vágott virágok később kókadnak le a vázákban, állóképességük egy héttel hosszabb. Domoney a vázában lévő vízhez ad egészen kis adag Viagrát, egy pirula ötvened részét.

"Mindössze egyetlen milligrammnyi egy héttel meghosszabbítja a vágott virágok állóképességét, mert rostjaik ellazításával nedvkeringésüket segíti" - magyarázta a férfit a brit Metro újságban. Aki nem akar Viagrát használni, az használhat aszpirint, amelynek hatása nagyon hasonló - tette hozzá a kertész.

Egy további és korábbi tanácsa szerint jó vodkával is itatni a vázás virágot, hogy ne zöldüljön meg a vize.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.