A viagra után a nőkre is gondoltak

Dobd fel a szexet! Pink pirula: csajoknak!

A gyógyszer lényege ugyanabban rejlik, mint a férfiaknál, a cél nem más, mint a szexuális vágy fokozása.

2009.05.05 08:18rtlbulvar.hu

A nőknél ugyan nincsen kézzel fogható jele a hatásnak és lassabban is halad a kutatás és fejlesztés, mint a férfi részlegen, azonban igen pozitív az elhatározás, hogy a másik oldal is el legyen látva külső segítséggel, amennyiben erre szükség van. 

A tabletta főként a kellő vérellátást célozza meg, mely segít a hüvely, aktus közbeni megfelelő tágulásában. Hatása tulajdonképpen hasonló, mint a férfi erekció során létrejövő vérbőség, csak éppen női oldalra fordítva. Különböző tesztek és vizsgálatok kimutatták, hogy számos nőstény patkány szexuális étvágya növekedett meg a gyógyszer hatására.

A cikket itt is elolvashatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.