Rohammentő vitte kórházba a showmant

Győzikén már a gyógyszerek sem segítenek?

Rohammentővel kellett kórházba vinni a rosszulléttel küszködő, levegőért kapkodó Gáspár Győzőt a hétvégén egy bevásárlóközpontból. A showman hétfőn saját felelősségre elhagyta a szanatóriumot.

2012.01.18 11:29ma.hu

Több tucat járókelő látta, amikor Gáspár Győző egy bevásárlóközpont mozijában rosszul lett, levegő után kapkodva rohant ki a teremből és összeesett. A kiérkező rohammentősök a győri szanatóriumba szállították, ahonnan az orvosok haza sem akarták engedni, ám a showman úgy érezte, a gyógyszerek felemésztik a testét és inkább saját felelősségére hétfőn elhagyta az intézményt.

Győzike és családja (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)

Az Új Ász információi szerint Győzike "nem látta értelmét a további kezeléseknek", annál is inkább, mert a gyógyszerek ellenére sem érezte, hogy állapota javult volna. Az egyik közeli rokon elmondása szerint a család már attól fél, hogy a sorozatos rosszulléteinek és az ezekre kapott erős, ámde a jelek szerint hatástalan gyógyszerek szedésének előbb-utóbb tragikus következményei lesznek - írta a lap.

Mindeközben maga az előadó semmire sem emlékszik a hétvégi eseményekből, csak arra, hogy rosszul lett, valószínűleg egy újabb, már-már megszokottá váló pánikroham vett rajta erőt. A sajtón keresztül azonban minden mozilátogatótól elnézést kért azért, hogy kellemetlen perceket okozott nekik.

Még több hír Győzikéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.