"Nem a tárgyalást akarom megúszni a kórházzal!"

Súlyos állapotban került újra kórházba Győzike

Rossz napok járnak mostanság Gáspár Győzőre: nem elég, hogy gőzerővel folyik az eljárás ellene és neje ellen adócsalási ügyben, de még a plasztikai műtét utóhatásai sem úgy alakulnak, ahogy azt szerette volna.

2011.09.22 16:29ma.hu

Másfél hete nem jelent meg az ellene folyó adócsalási ügy tárgyalásán Gáspár Győző, helyette egy kórházi üzenetet küldött, mely szerint váratlanul vissza kellett mennie a klinikára korábbi hasplasztikája miatt, amelynél begyulladtak a sebek. A roma származású rapper eredetileg azért feküdt kés alá, mert drasztikus fogyása után a hasán a bőr túlságosan lógott és ezt már nem tudta más módszerrel eltüntetni.

Csakhogy az orvos utasításaival ellentétben nem feküdte ki az előírt időt, hanem a műtét után néhány nappal elment fellépni, a sebei emiatt begyulladtak és pár napos megfigyelést tettek szükségessé. Később többen Győzike szemére vetették, hogy csak azért ment kórházba, hogy ezzel megússza az adócsalás tárgyalását.

Győzike és Bea asszony (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence)


A híresség azonban most újra visszakerült a kórházba, ráadásul olyan súlyos állapotban, hogy orvosa a 40 fokos láz és a mérhetetlen fájdalmak láttán az azonnali operáció mellett döntött. Győzi még a műtét előtti percekben is telefonált, az Új Ásznak az előkészítés közben mondta el, hogy a hasa annyira feldagadt, mintha terhes lenne.

Külön kiemelte, hogy egyáltalán nem azért száguldott vele lóhalálában a sofőrje a pécsi klinikára, hogy megint megússza a jövő hétre kitűzött újabb bírósági meghallgatást, "ha kell, akár a betegágyamon fekve is elmegyek, senki ne gondolja, hogy azt akarom megúszni a kórházzal!" - szögezte le, majd elcsukló hangon hozzátette: "Nagyon félek!"

Ráadásul Bea asszony sem lehetett mellette a nehéz időben, mert annyira váratlanul történt minden, hogy Virághoz már nem sikerült felügyeletet találni, az aggódó feleségnek így otthon kellett maradni a kislánnyal. A műtét eredményéről hamarosan további részletek derülnek ki.

Még több hír Győzikéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.