Jól tud rejtőzködni, de felfedeztük!

A dzsungel királynője is meztelenkedik néha

Bármennyire is megpróbált egybeolvadni a környezetével, mi rábukkantunk a szexi Justene Jaróra, és most jól megmutatjuk, milyen az igazi álcaháló. Persze lehet, hogy annyira nem is akart elbújni.

2012.01.09 19:29ma.hu

Ha ilyen ritka és főleg rövid álcaháló mögé próbál elbújni Justene Jaro, akkor nem csoda, ha ráakadunk. Ez még nem is annyira veszélyes, de gondoljanak csak bele, vajon mit művelne az ellenség ezzel a szépséggel, ha ők is rátalálnának?!

Az egyetlen, ami némi reménnyel tölti el aggódó szívünket, az Justene külseje. Képtelenség, hogy egyetlen katona is ellen tudna állni a bájainak, főleg, miután már végigharcolták az egész őserdőt!

Lehet, hogy valójában mi is át lettünk verve, és Justine igazából kém?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.