Bombasztikus cicikkel kábít a szexi modell

Alig látszik a melleitől Denise Milani!

Amilyen ártatlan pofija van, szinte el se hinnénk, mivel keresi a kenyerét, de ha nemcsak az arcát nézzük, hanem az egyéb adottságait is... Akkor megértjük, hogy miért nem apácának állt.

2012.01.05 19:29ma.hu

Aki Denise Milanira élőben kíváncsi, nem kell túl sokat utaznia, hogy láthassa, legalábbis olyankor nem, amikor szülőhazájába látogat. Az elbűvölő, és ritka módon természetes adottságokkal rendelkező szépség ugyanis Csehországban látta meg a napvilágot 1982. április 24-én, igaz, azóta szép utat járt be és mostanában inkább a dél-kaliforniai férfiak legeltethetik rajta a szemüket, ha csak úgy véletlenül összefutnak az utcán.

Modellkedni meglepő módon nem tinédzserként kezdett, hanem a középiskola elvégzése után, amikor már Amerikában próbálta megvalósítani a nagy álmot, a férfiak nagy szerencséjére egész gyorsan felismerte, hogy modellként jobban fog érvényesülni, mint eredeti szakmájában, gyógytornászként.

Első fotói csupán 2005-ben jelentek meg, amikor már-már túlkorosnak számított a szakmában, de villámgyorsan behozta a hátrányt, 2007-ben elnyerte a legnépszerűbb internetes modell címet. Ráadásul Denise nemcsak szép, de okos is, a cseh mellett természetesen anyanyelvi szinten sikerült elsajátítania másodlagos nyelvét, az angolt, de állítólag folyékonyan beszél olaszul, oroszul, lengyelül és németül is.

Mi azért a franciát is letesztelnénk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.