Hívogatóan ül a pucér szépség a kanapén

Feltárja a kis csupaszt, és a cicit se takargatja

Már-már kísértést érzünk arra, hogy csupa szuperlativuszban beszéljünk Ingáról, de megpróbáljuk visszafogni magunkat. Nem könnyű: a szoborszépségű testen minden porcika látszik. Minden!

2011.12.14 19:29ma.hu

Következő életemben hegylakó szeretnék lenni. Na nem a halhatatlanság miatt, dehogy. Szó szerinti értelemben: olyasvalaki, akinek a hegyen áll a háza, lehetőleg közvetlenül egy olyan szépség szomszédjában, mint az itt látható Inga is.

Bár... Ehhez még a következő életet sem kell megvárni, elég lenne annyi, hogy sikerüljön valahogyan a közelébe férkőzni - mit gondolnak, lejjebb is jön néha, vagy mindig a csúcson van? -, és beköltözni hozzá. Az sokkal izgalmasabb, mint állandóan a szomszédból bámulni epekedve!

Ha meg már ott lennék, nem kellene szegénynek ilyen hosszasan elnyújtózva kéjelegni, minden kívánsága azonnal teljesülne. Csak akkor óvintézkedést kellene bevezetni: a képeit hét lakat alá tenni, mert még a végén valaki megkívánná őt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.