Minden bika megvadul ettől a szexi cowgirltől!

Ilyen gömbölyű popsit csak faragni lehet!

Arany életük lehet azoknak a bikáknak, amelyeket ez a cowgirl terelget - már feltéve, ha valóban terelgeti őket. Azt könnyebb elképzelni, hogy inkább a lovászfiúval múlatja az időt.

2012.01.03 19:29ma.hu

Jennifer Corlisst elnézegetve kedvünk szottyan átruccanni valahova Texas környékére, a világtól jó távolra, ahol nincs más, csak egy végtelen legelő, zabolátlan lovak és bikák, erőtől duzzadóak, a természet hangjai... Na és persze Jenny, akinek láttán egészen másfajta erő kezd duzzadni.

Idomait elnézegetve újfent meg kell állapítani, hogy a természet időnként egészen elképesztő csodákat tud produkálni, na jó, néha besegít egy-egy plasztikai sebész is, de bánja kánya, a lényeg a végeredmény.

Ez az aranybarnára lesült gyönyörűség teljesen egybeolvad a környezettel, tökéletesen beleillik, mintha csak oda teremtették volna. Önök is úgy érzik, hogy a ruha tényleg felesleges is rajta?

Gömbölyű popsi, csodaszép ív a csípőtől a derekán át fel a melléig, amire már nem is találunk jelzőket. Inkább csak gyönyörködünk benne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.