Szobrász se faraghatta volna szebben

Szexi képek - Mennyei fény fürdeti az isteni popóját

Igazi angyalba botlottunk, és arra gondoltunk: ha sokan úgy érzik, ez a hét is lehetett volna tökéletesebb, akkor íme, eme szépséggel minden rosszat könnyű feledni és legalább a hétvége jó lesz!

A legformásabb popó tulajdonosa: Vida Guerra képgaléria

2011.12.09 19:29ma.hu
Fotó: BlackMenDigital (A galériához KATT a képre!)

Olyan popsija van Vida Guerrának, hogy már-már kételkedni kezdünk benne, hogy ember alkotta. Nem is illene szebb háttér mögé, mint ez a mennyei fény: mintha egy angyal lépett volna elénk azért, hogy boldogsággal töltse el nemcsak a lelkünket, de a testünket is.

Ugye senki sem gondolná, hogy ez a gyönyörűség elmúlt 37 éves? Pedig így igaz, ráadásul magát a modellszakmát is igen későn kezdte, már 28 éves volt, amikor első jelentősebb megjelenésének ideje elérkezett az amerikai FHM magazinban.

Onnan kezdve viszont nem volt megállás, egymást érték a felkérések a különféle lapoktól, de számtalan spanyol sorozatban is szerepelt, no meg jópár zenész kérte meg, ugyan riszáljon már egy kicsit az egyik klipjében.

És Guerra riszált, egészen addig, míg 2006-ra leriszálta magáról az utolsó ruharadabot is a nyuszis magazin kérésére. Idomait elnézve azt is megértjük, hogyan kaphatta két egymást követő évben is Az Év Legformásabb Popója címet.

Ezt érdemes megnézni, komolyan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.