Fedezékbe, bombanővel támadunk!

Őrülten szexi: egyik melle szebb, mint a másik!

Félreértés ne essék, nincs azzal semmi baj, hogy november elején a holtakra emlékezünk, de mégiscsak jó visszatérni az élőkhöz, főleg, ha ennyire tüzes a leányzó! Talán még a holtak is felélednek tőle!

2011.11.02 19:29ma.hu

Ez a halottak napja különös gondolatokat hozott felszínre. Komolyan mondom, bolondok az emberek: mindenféle teóriákat gyártanak a feltámadáshoz, hogy mikor fog bekövetkezni, hogy hogyan, meg hogy mitől - pedig a megoldás annyira kézenfekvő, csak észre kellett volna venni már régebben!

A megoldás, amit - vagy inkább akit - úgy hívnak: Jodie. Nem, nem a Fosterék Jodie-ja, ő egy egészen más, a különbség pedig szemmel látható.

Leginkább abból, hogy ezen a Jodie-n tényleg minden látható, az ölelnivaló derekától a gömbölyű két cicijéig minden! Sőt, még ennél is több, de azt nem írom le, úgyis mindenki tudja, miről van szó.

Na meg különben se beszélni kell róla. Nézni, de rögvest!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.