Sex on the beach - ahogy mi szeretjük!

Őrjítő képek - Naplementében terpesztett a szexistennő

Nem mintha nem szeretnénk a narancslikőrrel és áfonyával megbolondított vodkás koktélt, de azt hiszem, kijelenthetjük: az igazi Sex on the Beach az, ami az itt következő képeken látható!

Naplementében terpesztett a pucér szépség képgaléria

2011.11.10 19:29ma.hu

Ha megpróbáljuk kiguglizni, miből is áll a Sex on the Beach, akkor különféle mennyiségi arányokkal, de nagyjából ugyanazt a receptet találjuk: kell hozzá némi vodka, narancslikőr, narancslé és áfonyalé (helyenként feketeribizlit is ajánlanak).

Fotó: BabeFox (A galériához KATT a képre!)

Ha kellően ügyes a mixer, akkor ezeket az összetevőket képes úgy a pohárba önteni, hogy azok ne keveredjenek, hanem a különböző színű italok úgy feküdjenek egymásra, mint ahogyan a tengerpart kinéz naplementekor: alul még világossárgán világít a nap, felül már narancsosba, sőt, inkább vörösesbe hajlik az ég.

De mi rájöttünk, hogy ez az egész egy nagy átvágás. Nem ez az igazi szex a tengerparton. Ahhoz legfeljebb a naplemente az, ami az eredeti receptben is benne van, a többi hozzávalón viszont muszáj változtatni. Kell hozzá egy homokos föveny, kell hozzá egy halványkék, de a tengervíztől átlátszó hálóing, és kell hozzá egy mindenre hajlandó szexi, pucér istennő, formás cicikkel és izgató terpesszel.

Variáció: előtte elszopogathatjuk azt az áfonyás vodkát is...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.