Barátai biztatták: Kapd már be!

Lófarokkal játszott... - nem copffal és nem a szőrössel!

Érdekes fokmérője lehet a részegségnek, hogy vajon mennyi alkohol után kezd szexuális játékokba valaki egy lóval. Igaz, a baráti biztatás némileg segíthet a vágyfokozásban.

2011.12.19 11:29ma.hu / manna.ro

Van, aki kissé sajátosan értelmezi az állatok szeretetét, emiatt aztán túlzásba is viszi. Mint ahogyan az a román férfi is, aki előbb alaposan felöntött a garatra, majd barátai harsány biztatása közepette maximálisan gondoskodni szeretett volna egy ló élvezetéről.

Olyannyira, hogy előbb megkötözőset játszott vele, a mellső lábaira tekert egy kötelet, hogy szerelmi partnere ne tudjon rúgkapálni, aztán az állat hasa alá guggolt és elkezdte kézzel masszírozni a ló nemiszervét. Eközben a cimborák is egyre jobban belelkesedtek és arra biztatták a férfit, hogy ne csak a kezével kényeztesse a pacit.

"Vedd már a szádba, ember!" - hangzott a kiáltás, ám ennek bizonyítékát még akkor sem tudnánk bemutatni, ha a hazai médiatörvény nem tiltaná az efféle erkölcstelenséget: a legnagyobb videómegosztó is hamarjában megszabadult tőle, az etikai szabályok megsértése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.