Tiszta vizet öntött a pohárba az X-Faktor mentora

Keresztes Ildikó cáfol: "Szó nincs válásról!"

Csütörtökön bombaként robbant a hír: Keresztes Ildikót elhagyta férje, az EDDA basszusgitárosa, és bár az énekesnő nem akart beszélni magánéleti válságáról, úgy érezte, muszáj tisztáznia a hamis szalagcímeket.

2011.11.25 07:37ma.hu / RTL Klub

"Keresztes Ildikó válik", "Keresztes Ildikót elhagyta a férje" - ilyen és ehhez hasonló szalagcímektől volt hangos a csütörtöki bulvársajtó nyomtatva és online formában egyaránt, miközben épp csak a két érintett, Kicska László és Keresztes Ildikó hallgatott mélyen. Annál bőbeszédűbbek voltak az ismerősök, persze semmi rosszindulat nem volt bennük, egyszerűen csak szerették volna kielégíteni a kíváncsi tömegeket, így aztán mindenki pontosan tudta, vagy legalábbis tudni vélte, hogy mi az igazság.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az X-Faktor mentora eredetileg nem akart megszólalni, úgy érezte, a magánélet attól magán, hogy senkire nem tartozik, ám a szinte óránként megjelenő újabb és újabb "bennfentes" információk láttán mégis úgy döntött, kamera elé áll kenyéradó gazdájánál, az RTL Klubnál, először és utoljára. A Fókusz riportjából pedig nem más derült ki, mint az, hogy bár van némi alapja a híreszteléseknek, a házaspár 25 éve tartó kapcsolata valóban épp egy hullámvölgyben van, az offline és online lapok ezúttal is erősen túloztak.

"Szó nincs válásról és nem szeretném, ha olyanokat írnának le, amiket én nem mondok!" - szögezte le a lehető legnagyobb határozottsággal az énekesnő. Csak némi türelmet kér a rajongóktól és a kollégáktól, amíg rendezik a házasságban megjelent problémákat, amelyek elmondása szerint bármelyik kapcsolatban előkerülnek 25 év alatt.

Az énekesnő és az EDDA zenekar basszusgitárosa a két évtizedes szerelem után mindössze öt évvel ezelőtt állt oltár elé, de sosem tagadta, hogy ennyi idő alatt átvészeltek már néhány krízist. Csakhogy ezekről eddig sem beszélt és ezután sem szeretne, energiáit elsősorban az X-Faktorra összpontosítja, hisz a múlt hét óta egyedül maradt mentoráltjának, Baricz Gergőnek nem mehet a szereplése rovására, hogy Ildikó magánélete megroggyant.

Ahhoz pedig, hogy a munkájára ez az egész milyen kihatással lesz, Schiwert-Takács László, a tehetségkutató kreatív szerkesztője is csak annyit fűzött: minden embernek előfordulnak az életében nehezebb időszakok, de mindenki bemegy ettől függetlenül a munkahelyére és elvégzi a munkáját, a mentorokkal sincs ez másképp.

Igaz, hogy Ildikó rendkívül érzékeny ember, de az teljesen természetes, hogy ha valakinek az élete egyik területén történik valami, akkor azt nem fogja tudni száz százalékban kizárni, amikor épp valami mást csinál. "Mindent meg fog tenni és nem fogja engedni, hogy az ő magánéleti problémái bármilyen mértékben Gergő produkciójából vagy felkészüléséből levegyene, én ettől egy pillanatig nem tartok" - mondta a kollégája és barátja.

Még több hír Keresztes Ildikóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.