"Eddig kicsit féltem, de ez most mérföldkő"

Képek - Keresztes Ildikó szerelmes, és nemcsak a férjébe!

Új szerelemre lelt Keresztes Ildikó, férje mégsem féltékeny, sőt, büszke a népszerű énekesnőre. Van is rá oka: az X-Faktor mentora hétvégén rajthoz áll a Nemzeti Vágtán.

Bigáznak a sztárok a Nemzeti Vágtán képgaléria

2011.09.09 10:29ma.hu / RedLemon

Az előfutamok már hetek óta tartanak, és az ötnapos döntők is elkezdődtek a Nemzeti Vágtán, de a sztárok futamaira még várni kell két napot. A sok ismert arc között Keresztes Ildikó is felbukkan, aki mint kiderült, nemcsak egyéni számban indul, hanem rajthoz áll az új sportágban, a Fogatvágtán - Rékasi Károllyal, Pataky Attilával és a kéztörést szenvedett Fábry Sándor helyett beugró Piroch Gáborral méri össze tudását az ókori kocsiversenyeket idéző küzdelemben.

Az újfajta fogatokkal is megismerkedtek már mindannyian a verseny egyik főszervezőjénél, a Lázár-fivérek által fenntartott domonyvölgyi lovasparkban, amire szükség is volt: a BIGA nevű fogatot a lovassportok Forma-1-es versenykocsijának is nevezik.

Lázár Zoltán ezért külön tanácsokkal is ellátta az indulókat, amit azzal kezdett, hogy ebben a versenyben nincsenek győztesek és vesztesek: aki elindul, rajthoz mer állni, az már csak győztes lehet.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Piroch Gábortól kaszkadőrként nem idegenek a hajmeresztő feladatok, és Rékasi Károlynak is van már némi rutinja a lovassportokban, igaz, ő az előző évben még a kocsitoló versenyen erősítette a színészcsapatot, Keresztes Ildikó viszont eddig nem mérette meg magát a Nemzeti Vágtán. Nem véletlen, hogy sokáig vívódott magában, elvállalja-e a felkérést, de végül úgy döntött, belevág az egyébként veszélyeket is magában rejtő kalandba.

Ez a második alkalom, hogy kipróbáltam ezt a speciális kocsit. De most más volt, mint először, hiszen nem egyedül voltam a pályán, oda kellett figyelni a többiekre is. Ez a versenyen is így lesz, vigyáznunk kell egymásra" – magyarázta az énekesnő, aki igazán büszke magára, hiszen egyetlen nőként vállalta a megmérettetést.

"Úgy gondolom, ez most egy mérföldkő az életemben. Eddig kicsit tartottam a lovaktól, de talán ezzel új szerelem született. A pályán hajtás közben érzem a szabadságot, amit ezek a gyönyörű állatok jelképeznek számomra” – áradozott az RTL Klub sztárja.

De ellenfélben sem lesz hiány: nemcsak a már említett sztárokkal kell Ildikónak megküzdenie, hanem férje zenekarának frontemberével, Pataky Attilával is. Az Edda énekese két éve már egy másik fogaton rajthoz állt, de mint mondja, ez az újfajta eszköz valóban lenyűgöző.

Hiába mondta Lázár Zoli, hogy itt nincsenek vesztesek, azért mindannyian nyerni akarunk. Az első próbálkozásnál még óvatoskodtam, aztán hamar óriási adrenalinfröccsöt kaptam, és megéreztem, mennyire fantasztikus a száguldás" – árulta el Pataky, aki azzal is tisztában van, hogy a versenyen az is fontos szempont, hogy mindannyian sértetlenül megússzák.

"A hatalmas vágtában, sokszor nem úgy történnek a dolgok, ahogy azt az ember szeretné. Van, hogy a lovak diktálnak, ezért nagyon oda kell figyelnünk egymásra” – tette hozzá az Edda frontembere.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.