A vízben végzett gondozójával Humphrey, a víziló

Videóval - "Kicsit veszélyes": megölte gazdáját a méretes kedvenc

Végzett gazdájával egy 1200 kilogrammos víziló, amelyet háziállatként tartottak Dél-Afrikában.

2011.11.14 20:31ma.hu - MTI

A Beeld című lap szerint a Humphrey névre hallgató állat a vízben ölte meg gazdáját, a 40 éves Marius Els parancsnokot. A baleset a hétvégén történt a Dél-Afrikai Köztársaság középső részén, Free State-ben, a Vaal folyón.
   
A most hatéves Humphrey öthónaposan, egy áradás után került a katona birtokába, Marius Els háziállatként tartotta. Egy népszerű videomegosztó portálra márciusban feltöltött felvételen látható, amint Els almával eteti a vízilovat, amely együtt is úszott tulajdonosával.

"Ha hívom, azonnal válaszol, és jön játszani velem. Ilyenkor almát kap" - magyarázta a videón az állat gazdája. "Kicsit veszélyes, de együtt tudok úszni vele. Még azt is megengedi, hogy felmásszak a hátára és meglovagoljam. Velem úszik" - részletezte a férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.