Véletlenül tudták meg, és akkor már késő volt

Te jó ég: a testvéremtől várok gyereket!

Már áldott állapotban volt a nő, amikor kiderült, hogy szerelmével nem véletlenül érezték közel egymáshoz magukat: szüleik szakították el őket még kisgyermekként egymástól.

2011.11.05 07:29ma.hu

Véletlenül, az esküvőre készülődve döbbent rá egy fiatal dél-afrikai szerelmespár, hogy ők valójában testvérek, öt éves kapcsolatuk ráadásul nem múlik el nyomtalanul az azonnali szakítás ellenére sem: a nő gyermeket vár.

Épp emiatt szerettek volna összeházasodni, és az eljegyzésre meghívták mindketten az egyedülálló szüleiket. Nem lehet kitalálni, ki lepődött meg jobban a boldognak induló eseményen, a szerelmesek vagy a meghívott anyuka és apuka, ekkor találkozott először egymással a két csonka család, és ekkor derült ki: 28 évvel ezelőtt szüleik még házasok voltak.

Csakhogy 1983-ban egy igen viharos válás után örökre eltűntek egymás szeme elől, két gyermekükön pedig "megosztoztak", de soha többé nem keresték a kapcsolatot egymással. A testvérek több mint két évtizeddel később az egyetemen találkoztak, a gyanúnak pedig az árnyéka sem vetült rájuk, mivel 80 kilométerre egymástól nőttek fel, egy pillanatig sem gondolták, hogy ilyen szoros kötelék van közöttük.

"Szerelem volt az első látásra" - mesélte a csalódott nő. "Nem akartunk semmi mást, csak egy nagy családot rengeteg gyerekkel. El lehet hát képzelni, mennyire sokkolt mindannyiunkat, amikor kiderült az igazság. És most lesz egy közös gyerekünk. Fogalmam sincs, mit fogunk mondani neki, ha felnő" - magyarázta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.