A lány csak 14 éves, de már terhes

Durva: Teherbe ejtette élettársát és lányát is

Előbb az élettársának hozott össze egy gyereket, majd teherbe ejtette annak első házasságából született lányát is - utóbbi mindössze 14 éves, de azt állítja, nem történt erőszak.

2011.05.13 18:29ma.hu / manna.ro

Soha nem fogja megbocsátani szeretőjének a romániai Szatmár megyében élő nő, hogy miközben ő a 2 hónapos közös gyereküket gondozta, a férfi teherbe ejtette az asszony első házasságából született 14 éves kislányát is.

A nő fél évvel ezelőtt szülte meg a kisbabát, de csak most derült ki, hogy négy hónappal ezelőtt az élettársa nemcsak lefeküdt a nő nagyobbik lányával, de teherbe is ejtette őt. Az asszony azonnal feljelentést tett, annak ellenére, hogy a 14 éves kislány váltig állítja: nemhogy erőszak nem történt, de valójában ő maga kezdeményezte a kapcsolatot nevelőapjával.

A 31 éves férfit ennek ellenére börtönbe zárták, a 4 hónapos terhes lányt pedig pszichológus vizsgálja. Az anya közben mi mást is tehetne, minthogy vállalta: segít felnevelni a születendő unokáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.