Ikrek, de az egyik idősebb?

Michelle úgy esett teherbe, hogy már gyereket várt!

Meghökkentő eset - Egy napon született a bájos Finley és testvére, Macy, de senki sem mondaná, hogy ikrek. Valójában a kisfiú egy hónappal idősebb...

2009.10.05 12:00ma.hu - Fotó: photofeatures.com

A fiúnak, Finley-nek barna haja és szeme van, a kislány Macy szőke, kék szemű, és két hónappal fiatalabb bátyjánál. Mégis egy napon születtek. Hogyan lehetséges ez?

A dolog előtt az orvosok is csodálkozva állnak - A gyerekek édesanyja, a 37 éves Michelle Hutchins már terhes volt az első babával, amikor kiderült: újabb gyermeket vár.

Michelle és büszkeségei: Finley és Macy

Mindezt csupán 5 héttel azután, hogy első terhességét megállapították.

Az essex-i Brentwood-ban élő asszony és férje, Darren az orvosnál is megbizonyosodhattak arról, hogy az anya valóban két babát hord a szíve alatt.

Mindez azonban csak a nyolcadik hónapban tűnt fel az orvosoknak is, akik először megijedtek, látva, hogy az egyik baba nagyon pici.

A magzatok szemmel láthatóan nem voltak egyforma méretűek.

Michelle szerint az emberek nem értik, hogy lehetnek ikrei, amikor sem nem hasonlítanak, sem nem tűnnek egyidősnek.

Ez nem csoda, hiszen Finley, akivel édesanyja előbb esett teherbe, rendesen fejlődött, míg a kis Macy a hetedik hónapban jött világra.

Ő is egészségesen született, de koraszülött volt, és megfelelő gondozásra van szüksége, hogy mindenben utolérje fiútestvérét.

Virtuális töréstesztek terhes nőknek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.