Az életébe is kerülhetett volna a bátorságpróba

Undorító: élve ette meg a skorpiót + VIDEÓ erős gyomrúaknak!

Egyes emberek jódolgukban már nem tudják, mivel rukkoljanak ki a szürke embertömegből, egy amerikai fickó például azt találta ki, hogy élve eszik meg egy halálos mérgű skorpiót.

2011.10.20 16:43ma.hu / manna.ro

Némelyek egészen elképesztő dolgokat képesek lenyomni a torkukon: mutattunk már élő békát, patkányt, meg mindenféle gyomorforgató csúszómászókat is esznek emberek, de olyannal viszonylag ritkán találkozunk, amikor közvetlen életveszélybe sodorja magát a bátorságát fitogtató alany.

Márpedig jelen videónkban ez történt. Azt most nem firtatjuk, hogy a fiatalember vajon szellemi képességeinek teljes birtokában van-e, mindenesetre azzal próbálja lenyűgözni a nagyérdeműt, hogy élve falt fel egy skorpiót - amelynek csípése közismerten azonnali halált okoz.

Két mentőöve van csupán. Az egyik az, hogy a kapálózó ízeltlábút mindvégig a farkánál fogva tartja, így annak esélye sincs a méregtövisét a gyilkosába mélyeszteni. A másik pedig az, hogy egyes fajok egyáltalán nem jelentenek veszélyt az emberre nézve, bár laikusként nem mernénk kijelenteni, hogy a videón látható fajta valójában a veszélyesek vagy az ártalmatlanok közé tartozik-e.

Mindenesetre a férfi bekebelezte a pókok családjába tartozó állatot, de ezúttal nem viccből mondjuk: tényleg csak az erős idegzetűek és gyomrúak indítsák el a videót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.