Nemzetközi hírre tör a hazai zenekar

A Compact Disco győzött, irány az MTV élő gálája!

A Compact Disco kapta meg az MTV EMA Regional Award-ját és ezzel a jogot, hogy hazánkat képviselje a legendás zenei díjátadó nemzetközi mezőnyében. A zenekarra már lehet is szavazni, hogy a magyar elsőségen túl az MTV EMA World Wide Act címének is örülhessen november 6-án.

A Compact Discót ünnepelte a közönség képgaléria

2011.10.18 09:25RedLemon

Hatalmas bulin, óriási tömeg előtt derült ki, hogy a Compact Disco legénysége képviseli hazánkat az MTV EMA nemzetközi mezőnyében. Az együttes a közönség szavazatai alapján szoros küzdelemben utasította maga mögé vetélytársait, a Bin-Jip-et, a The Carbonfoolst, a Fish!-t és a Punnany Massifot.

El sem hiszem, hogy ez megtörtént, hihetetlenül örülünk a díjnak. Nagyon köszönjük a közönségnek, a rajongóinknak. Ígérjük, nem okozunk csalódást ezután sem” – mondta Walkó Csaba, a Compact Disco énekese.

A Compact Disco tagjai örülnek (Fotó: RedLemon - A galériához KATT a képre!)


A Corvintetőn Eckü (Hősök) műsorvezetésével remek hangulatú partin ünnepelte a közönség a zenekar sikerét. A hajnalig tartó bulizás a Fish!, a Punnany Massif és a Compact Disco koncertjével kezdődött, majd az MTV EMA Regional Award díj átadása után a LavaLava és a Kollektiva táncoltatta meg a több száz fős tömeget, közben a VIP teremben DJ Izil szolgáltatta a talpalávalót.

A Compact Disco-ra már lehet szavazni az MTV EMA oldalán, az pedig november 6-án kiderül, hogy a magyar kedvencek büszkélkedhetnek-e a World Wide Act címmel. A gigantikusnak ígérkező gálát az MTV élőben közvetíti Belfast-ból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.