Élő adásban élt magánéletet, poénnak vették

Mindenkiből hülyét csinált Jáksó

Százezrek hitték korábban, hogy Jáksó László csak valami kamunőt hívogat állandóan az élő adásában, megbeszélve vele az aznap esti bevásárlást, vagy hogy ki mikor ér haza.

2011.10.17 08:29ma.hu / RedLemon

Közel fél éve rendszeres része Jáksó László rádiós műsorának az a telefonhívás, amelynek során egy titokzatos nővel olyan kérdéseket beszélnek meg, mint például hogy mi lesz a vacsora, ki vette meg a tejet, vagy akár csak annyi, hogy ki ér haza előbb. A hallgatók pedig élvezték ezeket a kis minibeszélgetéseket, mert ezt is szerkesztett műsorelemnek tartották, akárcsak a többi őrültséget, amivel pedig Jáksónál szép számmal találkozunk is.

A legszebb azonban az, hogy ezek történetesen nem kitalált párbeszédek, sőt, még a barátnő sem kamubarátnő: ő az a lány, akiről Jáksó néhány hete az egyik kereskedelmi tévé reggeli műsorában jelentette be, hogy akár kész lenne feleségül is venni, és tényleg létezik, együtt él vele.

Fotó: RTL Klub / Reggeli


A Jáksó Top 20 című rádióműsorban tehát a műsorvezető gyakorlatilag a hallgatók előtt élte privát életét, amit mindenki poénnak gondolt. Az álhívások persze eredetileg egy véletlennel indultak, amikor Jáksóra rátört az érzés: mindenképp fel kell hívnia a barátnőjét, hogy beszéljen vele.

Aztán rendszeressé váltak ezek a kis telefonok. Immáron fél éve hívogatom a legegyszerűbb kérdésekkel, mint például, hogy melyikünk ér haza előbb, ki menjen boltba. Még viccelődni is szoktunk, hogy jajj, meg ne hallja ezeket valaki, még megírják a bulvárlapok!” – árulta el nevetve a Class FM műsorvezetője, aki még az éteren kívül nem mutatkozott együtt kedvesével, így csak a rádióhallgatók ismerhetik annak a hölgynek a hangját, aki rabul ejtette Laci szívét.

Persze tudtuk, hogy mindenki viccnek gondolja majd, mi is poénkodósra vettük a figurát. Jó dili, hogy halálosan igazat mondasz és közben a kutya nem hisz neked. De most elárulom, tényleg ez a lány az én párom!” – tette hozzá a rádiós.

Még több hír Jáksó Lászlóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.