Nősülni készül az örök agglegény?!

Jáksó László: "Én lettem a gyerek, aki lóbálja"

Megunta Jáksó László, hogy mindenütt agglegénynek könyvelik el, amire persze ő is rátett egy jó nagy lapáttal, de most ország-világ előtt bejelentette: évek óta monogám, és hamarosan feleségül veszi barátnőjét!

2011.09.29 17:29ma.hu / RTL Klub Reggeli

Ha megkérdezik csak a közvetlen közelükben lévő pár embert, mit gondolnak, vajon van-e Jáksó Lászlónak állandó kapcsolata, sőt, látott-e már nőt közelről, alighanem az eredmény lesújtó lenne a Heti hetes műsorvezetőjére nézve. Igaz, a róla kialakult képet ő maga is tudatosan formálta így, hogy végül mindenki meg legyen győződve róla: ő az a szerencsétlen kiscsávó, aki a nőket legfeljebb addig érdekli, amíg ki lehet röhögni, na de kapcsolatot kezdeni vele, ne vicceljünk...

Ehhez képest a riporter most meglepő bejelentést tett az RTL Klub Reggeli című műsorában: nemcsak azt vallotta be, hogy hosszú ideje ugyanazzal az egy nővel él - és nemcsak járnak, hanem valódi együttélésről van szó -, de bizony szóba került már közöttük a házasság is.

A kérdés adja magát: hogyan került bele Jáksó ebbe a balek agglegény figurába? "Annak idején a Heti hetes kapcsán el lettem téve a Fábryhoz. Ott láttam azt a mély unalmat: ismeretlen ember, ültem nála, és próbáltam valamit mondani magamról, de láttam, hogy elalszik. Akkor mondtam, hogy felébresszem, hogy négy barátnőm van egyébként, és mikor meddig jutok, harmadikra már csak meleg levegő, ilyesmi..." - viccelődött Jáksó, amivel persze mindjárt kisebb szívbajt is hozott a műsorvezetőkre az élő reggeli műsorsávban.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Azt az egyet nem vettem számításba, hogy akkor, ott jelentem meg először tulajdonképpen, és ez visszahatott: én lettem a gyerek, aki állandóan lóbál. Úgy értem, a táskát" - korrigált gyorsan az újabb korhatáros elszólás miatt. Aztán annyira rajtaragadt ez a karakter, hogy már mindenki csak a szexuális problémák kapcsán kérdezte őt meg, miközben saját maga is erősítette ezt a képet, és a Heti hetesben végül Jáksó végérvényesen bebetonozódott a már emlegetett szerencsétlen figurába.

Pedig most már több mint két éve együtt él egy "civil" lánnyal, akivel remekül megvannak. "Teljesen normális, rendes lány, és - nézzetek rám - karitatív" - ironizált újra saját magán, de aztán félretéve a viccet bevallotta, hogy minden szempontból komolyan gondolja a folytatást vele.

"Már magamat unom, ezt a vonulatot. Azt, hogy 43 éves vagyok és még mindig azzal haknizom, hogy szeretnék végre nőt látni meztelenül, hogy ne így haljak meg, hogy egyáltalán senkit... Belesodródtam, és ez olyan, mint a Titanic. Szerencsétlenek látták azt a rohadt nagy jéghegyet és becsűrték a kormányt, és közben nézték, ahogy nekimennek... Lassan fordul" - vallotta be Jáksó, ám ahhoz szilárdan ragaszkodik, hogy a magánéletüket ezen az információn túlmenően továbra is igyekeznek távol tartani a médiától.

Még több hír Jáksó Lászlóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.