A mentoroknak elakadt a szava a döbbenettől

Lezuhant a színpadról az X-faktor versenyzője + videó!

Ha már hangja nincs valakinek, legalább a fellépése legyen határozott - valami ilyesmi lehetett Mari Koleva taktikája, de oltári nagy pofáraesés lett belőle. Pedig a mentorok akkor még nem is szólaltak meg.

2011.10.13 17:29ma.hu

Az X-Faktor Bulgáriában is óriási népszerűségnek örvend, és ahogy itt már második éve láttuk, ott is sokan gondolják, hogy megvan bennük az a bizonyos X. Pedig nemhogy X nincs bennük, de a hang se igazán úgy jön ki, ahogy az várható lenne.

Sebaj, akkor legalább legyen határozott a fellépésed, hátha az eltereli a mentorok figyelmét - javasolhatta valaki Mari Kolevának, bár kérdéses, hogy ki volt egyáltalán az a halláskárosult, aki arra biztatta a borzalmas hangú szőkeséget, hogy egyáltalán elinduljon a versenyen.

Mindenesetre ő elindult - és meg sem állt, míg tartott Bon Jovi száma. Óriási lelkesedéssel próbálta énekelni a dalt, aminek a dallamával erősen hadilábon állt, de legalább a szövegét se tanulta meg - és közben úgy járkált körbe-körbe a színpadon, hogy a mentorok kis híján elszédültek. Aztán a lendülettől azt se vette észre, hogy a színpad véget ért, és egyenesen belesétált a levegőbe.

A párharcból a fizika került ki győztesen: Mari brutálisat zakózott, de aztán felkelt és ugyanazzal a lendülettel visszamászva folytatta produkcióját.

Bár a közönségnek a könnye is kicsordult, igaz, nem a szánalomtól, hanem a harsány röhögéstől, és a szám végén elsöprő tapsviharral jutalmazták a 22 éves lány produkcióját, mi több, a folytatást követelték, a mentorok végül eltanácsolták az énekléstől.

"Azon gondolkozom, vajon egy zseniális tehetség vagy, vagy egy komplett őrült?" - kérdezte tőle az egyik zsűritag, mire társa rátromfolt: "úgy érzem magam, mint akin átgázolt egy kamion". Volt, aki horrornak minősítette a bemutatót, de a kegyelemdöfést az utolsó mentor adta meg, aki annyit közölt: "Úgy énekelsz, mint egy szőke majom."

Ezt elnézve azt kell mondjuk: mi még viszonylag jól jártunk a magyar kiesőkkel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.