"Jogunk van öltözködni!"

Janicsák Veca tüntetni készül

Az emberek öltözködéshez való jogára szeretné felhívni a figyelmet az egyik hazai magazin, amit szokatlan tüntetéssel valósít meg: sztárok kampányolnak a divat kulturális értékéért.

Janicsák Veca örökbefogadta Nyalit képgaléria

2011.10.13 16:29RedLemon

Szokatlan demonstrációra hívja össze a közönséget a Glamour magazin az új divat-szezon alkalmából: az emberek öltözködéshez való jogára szeretnék felhívni a figyelmet. A divat a kultúra fontos részeként és önkifejezési eszközként több figyelmet érdemel és mindennapjainkban nagyobb szerepet játszik, mint amekkora hangsúlyt fektetünk rá - vallják.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)

Janicsák Veca, az X-Faktor sztárja a klasszikus stílus híve. "Ami számomra mindennél fontosabb a megjelenést illetően, hogy adjunk magunkra! Amit felveszünk, az legyen tiszta. Egy nő hiába veszi fel a legtrendibb ruhákat, ha nem fürdik, vagy esténként nem mossa le a sminkjét, még igénytelen marad" - jelentette ki Veca, aki szerint az is fontos, hogy alkatunkhoz illő ruhákat válasszunk.

"Azt gondolom, minden nőnek tudnia kell, mi áll jól neki és mi nem. Belátom, számomra egy has-póló előnytelen lenne, ezért nem is veszem fel. Persze mindenki követ el bakikat, de ezekből tanulni kell. Számomra a nő finom, ízléses, és nem mutat meg mindent. Ráadásul ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki, nem kell rengeteg pénz, csak odafigyelés kérdése az egész" - tette hozzá Veca.

A nem mindennapi flashmobon bárki részt vehet és együtt emelheti fel hangját a divatért Janicsák Vecával, Horváth Évával, Pásztor Annával (Anna and the Barbies), Varga Viktorral, Lakatos Márkkal és Czutor Zoltánnal.

Még több hír Janicsák Vecáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.