Mindenkit lefőzött az indiai lélekbúvár

Joshi Bharat: "Nagyon jól rakok tüzet"

Joshi Bharat és felesége mindenkit lefőzött a hétvégi média főzőversenyen. Hagyományos szarvaspörköltjükkel nyerték meg a tizedik éve megrendezett bajnokságot.

2011.10.03 16:29TV2

A TV2 két csapattal is képviseltette magát a hétvégén megrendezett média főzőversenyen. Míg Joshi Bharat feleségével, Csillával a Mokka csapatát alkotta, addig kamaszlányuk, Shila a Tények Reggel műsorvezetőjével, Dudás Ádámmal a Tények csapataként keverte a finomságokat a Festetich kastély kertjében megrendezett főzőversenyen.

Fotó: TV2


A versenyen legendás olimpiai bajnok öklözőnk, Papp László kedvenc vadhúsból készült ételei voltak a középpontban, az ő egykori favoritjait főzték a média képviselői. A TV2 mellett számos regionális rádió, televízió és újság képviseltette magát, hogy bizonyítsa, lefőzik a konkurenciát.

Shila és Dudás Ádám a 12. helyen végeztek, a szigorú zsűri végül Joshi és Csilla főztjét ítélte a legjobbnak.

"Közismert, hogy nem tudok főzni, viszont nagyon jó kukta vagyok. A nyertes szarvaspörkölt Csilla titkos receptje alapján készült, még nekem sem árulja el, hogy készíti. Mindenesetre nagyon jól rakok tüzet és segítek a tűzhely körül" - árulta el Joshi Bharat.

Az első tizenkét helyezett részt vehet a jövőre Sümegen megrendezésre kerülő média főzőverseny európai döntőjén.

Még több hír Joshi Bharatról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.