Nem érdekli az indiai lélekelemzőt az álarc

Joshi Bharat lemezteleníti a sztárokat

Titkokat, drámákat, fájó és örömteli vallomásokat ígér Joshi Bharat, aki néhány hónapos kihagyás után szeptemberben újra visszatér a képernyőre és lerántja a sztárok gondosan felvett álruháit.

2011.09.07 16:29ma.hu / FEM3

"Mielőtt elindul a kamera, mindegyik beszélgetőtársamnak elmondom, hogy nem érdekel az eddig felépített image-ük, nem érdekel, amit eddig nyilatkoztak, engem az emberi oldaluk és a lelkük megismerése vezérel a beszélgetések során" - jelentette ki Joshi Bharat a hamarosan újrainduló beszélgetős műsora kapcsán.

Az indiai származású egykori bábművész, akit a tévénézők mégis lélekelemzői mivoltában ismerhettek meg, már számtalan hírességgel ült le beszélgetni, ám ezek többnyire könnyed csevegések voltak, afféle laza délutáni programként. Ez most megváltozik, mert Joshi azt ígéri, a félórás mélyinterjúk sokkal több titkot, szerelmeket és gyakran drámákat fognak felfedni, miközben a sztárok lelki értelemben valósággal meztelenné válnak a nézők előtt.

Fotó: FEM3


"Meglepő és váratlan reakciókkal, könnyekkel, drámai sorsokkal szembesültem a felvételek során" - árulta el Joshi, akinek az a célja, hogy a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban bemutassa a sokszor misztifikált művészek emberi oldalát is, bebizonyítsa: ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más, ugyanazokkal a hétköznapi örömökkel és problémákkal.

Az új show szeptember 19-én délután indul a FEM3 tematikus csatornán, az első vendég Tóth Vera lesz, aki az utóbbi hetekben megküzdött a saját démonaival, várhatóan erről is vall - utána pedig kétnaponta jelentkezik a Másképpen.

Még több hír Joshi Bharatról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.