Őrült sebességgel száguldott át az üzleten

Megdöbbentő videó - Autóval ment a bicikliboltba

Iszonyatos sebességgel vágódott be a bejáraton egy idős nő a bicikliboltba, a biztonsági kamera felvételéből jól látható, hogy csak centikkel kerülte el a bent lévő vásárlókat, akiket halálra gázolt volna.

2011.09.20 07:29ma.hu

Nem elírás: autóstól rontott egy kerékpárüzletbe egy 86 éves idős asszony, aki utólag azzal magyarázta a balesetet, hogy véletlenül a gázpedált nyomta meg a fék helyett a Cadillacjén. Az esetet a kaliforniai Orange megyében található Rock'n'Road nevű bolt mindkét biztonsági kamerája rögzítette, de szinte nem is látszik rajta az autó, csak egy villanás, majd nyomában a totális káosz.

Az autó csak a bolt hátsó falánál tudott megállni, a vezető sértetlenül szállt ki az autóból, és bár szintén sértetlenül úszták meg a balesetet a boltban tartózkodók, csak a véletlen szerencsének köszönhető, hogy nem történt végzetes tragédia. A felvételen is látszik, de a helyszíni szemle megállapította, hogy ha valakit eltalál az őrült sebességgel érkező autó, az nem élte volna túl az ütközést.

Centikkel kerülte el többek közt a sofőr azt a fiatal hölgyet, aki láthatóan egy korábbi balesete miatt még gipszelt lábbal és mankóval álldogált a pult mellett, a becsapódás után kis híján összeesett a sokktól.

Az üzlet vezetője utóbb döbbenten mesélte: "A sofőr teljesen rezzenéstelen arccal ült, nem szólt egy szót sem. Nem sírt, nem könnyezett, de még csak bocsánatot sem kért!"

Az Orange Megyei Tűzoltóság vezetője, Marc Stone kapitány az eset után kijelentette: ha mindez például egy szombati napon történt volna, amikor tömve van a bolt, a következmények "sokkal, de sokkal rosszabbak" is lehettek volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.