Egy 85 éves autós

Figyelmetlenségből kétszer áthajtott a feleségén

Súlyosan megsebesítette feleségét egy 85 éves férfi, aki hátramenetben, majd előremenetben is keresztülhajtott az asszonyon - közölte vasárnap a német rendőrség.

2011.07.17 21:59MTI

A férfi nem vette észre, hogy a felesége az autó mögött áll, és tolatás közben fellökte, majd áthajtott rajta, eltörve a 85 éves nő mindkét lábát.

Egy nő szemtanúja volt a jelenetnek, és megpróbálta megállítani a vezetőt. A férfi megállt, majd előremenetbe kapcsolt, és ismét áthajtott a feleségén - áll az észak-németországi Bremerhaven rendőrségének közleményében. Az asszony az arcán is súlyosan megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.