A tűzoltók találták meg a két csöpp holttestet

2 éves ikrek haltak meg a lakástűzben: nem tudták, hogy ott vannak

Egy 2 éves ikerpár vesztette életét egy lakástűzben, mert az anyja akkor vitte át nagybátyjukhoz a kicsiket, amikor a rokonok aludtak. A tűzoltók fedezték fel a testüket, a kórházba szállítás után pedig megállapították, hogy mindketten halottak.

2011.09.16 07:29ma.hu

Életét vesztette két ikerfiú egy floridai lakástűzben, mert nagybátyjuk és felesége nem tudta, hogy a házban vannak azon a borzalmas éjszakán. A két kisfiút, Rishaw-t és Richie-t anyja, a 19 éves Jaimey Sims este fél 11 körül vitte át nagynénjükhöz, ám az 52 éves Linda Morgan és 60 éves vőlegénye, Elmer Morales akkor már mélyen aludtak.

Az anya a nyomozók szerint 11.45-kor indult el a barátaival bulizni. Alig fél órával később, 12.20-kor Linda és Elmer arra ébredtek, hogy lángokban áll a ház, ezért kirohantak onnan és gyakorlatilag sértetlenül megúszták az esetet.

Arról azonban fogalmuk sem volt, hogy miközben a megmenekülésüktől megkönnyebbülve, mégis elborzadva nézik a házuk hátsó részét emésztő hatalmas lángokat, a két kisfiú ott alszik a házban. Később a tűzoltók fedezték fel az apró testeket, akkor derült ki, hogy a ház tulajdonosainak tudta nélkül kerültek oda.

A megtört rokonok elmondták, hogy Jaimey gyakran vitte át oda a kicsiket, ha el akart menni valahova, de olyan is előfordult, hogy mindhárman ott aludtak.

A tűzoltóság helyi szakértői még vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet.

Teljesen kiégett a ház hátsó része (Fotó: TBO)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.