Talia az istenek közé igyekezett?

Pucéran terült el a sziklákon a szépség - Pajzán 18+ képek

Azt nem tudjuk biztosan, hogy Talia hogy került a szédítő magasságokba, de valahol a szívünk mélyén sejtjük, hogy talán nem is felfelé tartott, hanem épphogy alászállt az égből, mert istenien néz ki!

Pajzán istennőként pózol Talia képgaléria

2011.09.13 19:29ma.hu
Fotó: Photodromm (A galériához KATT a képre!)

A világ fölött, szédítő magasságokban vettük észre Taliát, aki gyanúnk szerint az istenek országából pottyant a sziklák közé, mert előbb megpróbált visszamászni oda, de szerencsére később meggondolta magát.

Pedig előtte olyannyira igyekezett, hogy még a ruháját is elveszítette, végül rájött, hogy mennyivel jobb érzés, amikor a lágy szellő simogatja a bőrét, és azt is észrevette, hogy az emberek, akik csak látják, mosolyognak, márpedig mi más lehet ennél jobb egy istennő számára, mint jókedvre deríteni az embereket?

Úgyhogy végül már vissza sem vette azt a ruhát, ellenben kacéran - és pucéran - tűrte, hogy fényképezzék, mert tudta, hogy az emberek ezt is nagyon szeretik, eltenni mindent emlékbe - hát miért fosztott volna meg minket is ettől az örömtől?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.