Nem lehet betelni a látvánnyal!

Tüzes képek - A nyár legszebb és legizgatóbb nőcijei

Aligha érheti az a vád az itt látható szépségeket, hogy szégyenlősek vagy hogy szemérmesek: szerencsére nagyon is bevállalósak, és így a nyár vége felé jól jön némi melegség!

Fehérneműben vagy anélkül: ezek a nők bármire képesek a csábításért! képgaléria

2011.09.12 19:29ma.hu
Erin McNaught (Fotó: Egotastic - A galériához KATT a képre!)

Van abban valami szomorkás, amikor véget ér a nyár: legfőképp azért, mert olyankor varázsütésre tűnnek el az alulöltözött hölgyemények, és már előre látni lehet a sanyarú téli hónapokat, amikor mindenki vastag bundába bújtatja kívánatos bájait.

Nos, ezen az "őszi depresszión" próbálunk most segíteni, mert igenis vannak még napos tájak a világon, és ha nem is adatik meg mindenkinek, hogy mindig valahol a nyárban lehessen, legalább képekben megpróbáljuk idevarázsolni a forróságot.

Van itt minden: pucér cicik, semmi-bugyik, csak győzzünk válogatni közülük!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.