Gyönyörű formák, tökéletes vonalvezetés...

Izgató képek - Sötétbarnán virítanak Magdalena bimbói

Bár naponta találunk szebbnél szebb lányokat, nehéz olyan gyöngyszemekre bukkanni, akikben keresve sem találunk kifogásolnivalót. Magdalena Brzeksa pontosan ilyen, legfeljebb a nevébe törik bele a nyelvünk.

Izgató nő lett az egykori tornászlányból képgaléria

2011.09.08 19:29ma.hu

Le mernénk fogadni, nem sokan emlékeznek az 1996-os atlantai olimpia ritmikus sportgimnasztika számának versenyzőire, főleg nem arra a német színekben induló, ámde nehezen kimondható nevű ifjú hölgyre, aki minden versenyszámban csak a 9-10. helyet tudta megszerezni.

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Persze hogy is emlékezhetnénk rá: akkoriban a bimbói is még szó szerint csak bimbóztak, és azt is gondosan eltakarta a sportdressz. Aztán meg eltelt 15 év, és Magdalena Brzeksa nőiesebb formákat kapott, ledobta a szűk tornaruhát is, már csak a hajlékonysága maradt meg az akkori énjéből, de ez határozottan jól áll neki.

Nem véletlen, hogy felfigyelt bájaira a világszerte ismert nyuszis magazin, Magdalenát meg nem kellett sokáig győzködni, bátran megmutatta, hogy 30 körül is vonzó lehet egy nő. Mi több: igazolást nyert a régi mondás, miszerint a nők a 30-as éveikben a legizgatóbbak!

Most mondják meg, de őszintén: hát nem meghozza a kedvet a sportközvetítésekhez?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.