A 72 éves sofőr tagadja a gyilkosságot

Haldokló prostit vitt a csomagtartóban: a karambol buktatta le

Tagadja, hogy bármi köze lenne a kocsija csomagtartójában haldokló prostituálthoz annak a 72 éves férfinek, akit egy közlekedési baleset buktatott le - a vámhivatal egyik kocsijával ütközött.

2011.09.08 10:29ma.hu / manna.ro

Egyszerű közlekedési balesetnek indult, ám a rendőrséget is megdöbbentette a helyszínelés közben eléjük táruló látvány: a karambolt okozó kocsi csomagtartójából egy összevert, haldokló prostituált került elő.

A romániai Sarca település közelében egy Opel az egyik kanyart szabálytalanul vette be, így az ellenkező sávban közlekedő autóval - ami mellesleg épp a vámhivatal egyik járműve volt - frontálisan ütközött. A két autó sofőrjei enyhébb sérüléssel megúszták ugyan a balesetet, de mindkettőjüket kórházba szállították, a rendőrök pedig hozzáláttak a helyszíneléshez.

Fotó: manna.ro


Ekkor fedezték fel a vétkes kocsi csomagtartójában agonizáló nőt, aki félig le volt meztelenítve, testén pedig számos zúzódás nyoma volt látható: nem sokkal az eset előtt verhették össze brutálisan. A nyomozás során kiderült, hogy Andreeának hívják a nőt és egy 9 éves gyermeket nevel, de hogy mikor és hogyan került a csomagtartóba és ki verte össze, már nem tudta elmondani: a karambol után nem sokkal életét vesztette.

A rendőrség a kórházban kihallgatta a 72 éves sofőrt, aki makacsul tagadta, hogy bármi köze lenne a halálesethez, sőt, vallomása szerint azt sem tudta, hogy egy összevert prostituáltat szállít, mint ahogy arra sem tudott választ adni, hogyan kerülhetett a nő az ő autójába.

A hatóság tovább vizsgálja az eset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.