Aligátortámadást élt túl az idős nő

Vadászok keresik a 90 éves asszony lábát

Háza közelében sétálgató idős nőre támadt egy aligátor Florida államban. A 90 éves asszony túlélte az esetet.

2011.09.01 15:36MTI

Margaret Webb otthona mellett sétált, amikor a 2,5 méter hosszú hüllő kilőtt az egyik csatorna vizéből és megpróbálta magával rántani a nőt.
   
Webbnek sikerült olyan sokáig tartania magát, amíg egy arra járó férfi a segítségére sietett - közölte az állami vadászati és halászati hatóság. A nőt helikopterrel szállították kórházba, ám elveszítette lába egy részét.
   
A területre azonnal kiküldtek egy vadászt, hogy kutassa fel az aligátort. Amint megtalálja, fel kell vágnia az állat hasát, és kivennie belőle Webb lábát, hogy az orvosok megpróbálhassák visszavarrni a végtagot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.