A kukaszagot nehezen bírta a tinisztár

Videó: Fluor Tomi kukázott!

Félelmetesebb, mint gondoltam - vallotta be Fluor Tomi egyetlen műszaknyi kukázás után, ami gyerekkori álma volt, de mostanra rájött, a narancssárga kantáros gatyó csak kívülről néz ki mókásnak.

2011.08.23 13:29ma.hu

Fluor Tomi kiskorában mindig is irigyelte a kukásokat, mert "csimpaszkodhatnak" az autó hátulján, nézegethetik a környéket munka közben - az az egy apróság persze akkor elkerülte a figyelmét, hogy két csimpaszkodás közben hatalmas kukák és szeméthalmok is előfordulnak, amiket valahogyan a kukásautó belsejébe kell juttatni.

Fotó: Aktív


Az Aktív most segített a tinirappernek, és megszerveztek egy reggeli műszakot neki, aminek során ugyanúgy kellett dolgoznia, akárcsak az igazi kukásoknak. A narancssárga kantáros nadrágot nagyon vagánynak tartotta, mint ahogy azt is élvezte, hogy műszakkezdéskor szondát kellett fújnia, igazolandó, hogy kipihenten és józanul száll fel a kocsira.

A csimpaszkodás is pont olyan volt, amilyennek képzelte - de aztán néhány kukaborítással később rájött, hogy vannak ennek a szakmának is kellemetlenebb részei. Nemcsak a kukákból áradó bűzzel kellett megküzdenie, de kiderült számára, hogy maga a kocsi emelőszerkezete is sokkal félelmetesebb, mint amilyennek eddig kívülállóként látta.

"Ez egy nagyon veszélyes meló, sokkal veszélyesebb, mint gondoltam! Ez a gép, ami felviszi a kukát, ez tök könnyen fejbevághat, oldalról jöhetnek az autók... Kiskoromban csak azt láttam, hogy milyen jó ott lenni" - ismerte be Fluor, aki ezek után valószínűleg még nagyobb csodálattal fogja nézni a "főkefés" munkásokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.