Nem engedik a Miss World versenyre 3 kiló miatt

Elhízott a világszépe, elvették a koronáját

Saját bevallása szerint mindössze 3 kilót hízott a mexikói világszépe, ám a szépségkirálynő-választásért felelős szervezők úgy döntöttek, nem vállalhatják ezt a rizikót és megfosztották címétől.

2011.08.12 08:52ma.hu

Megfosztották címétől a mexikói szépségkirálynőt, mert felszedett 3 kilót, emiatt a Miss World döntőjén sem ő fogja képviselni az országot, hanem egyik udvarhölgye. A 19 éves Cynthia de la Vega fejére áprilisban került a korona a hozzánk hasonló összetett versenyben második helyezettként, a győztes a Miss Universe versenyre utazik, míg de la Vega a világszépe döntőjén vett volna részt.

A Miss World résztvevői közt még Cynthia képe szerepel (Fotó: FacialCareTop)

A verseny szervezői azt mondták, a felszedett kilók túlmennek az elfogadható mértéken, ráadásul ez azt jelzi, hogy Cynthia fegyelmezetlen és egyáltalán nem úgy viselkedik, ahogy az egy szépségkirálynőhöz méltó lenne.

"Csak sírtam és sírtam és sírtam" - mesélte a lány a Jó reggelt, Amerika című showműsorban, hozzátéve, hogy végtelenül szomorú és nagyon becsapottnak érzi magát. Pedig elmondása szerint mindent megtenne azért, hogy felkészüljön a novemberi nagy döntőre, és régóta dédelgetett álma volt, hogy hazáját képviselhesse a Miss World versenyen.

Csakhogy igyekezete hiábavaló, a szervezők nem szavaztak neki bizalmat, és elvették a koronát tőle, most udvarhölgye, Gabriela Palacio utazik az Egyesült Államokba.

"A szépségkirálynők kiképzése pontosan olyan, mint egy élsportoló felkészítése" - jelentette ki Lupita Jones, a szervezést lebonyolító Nuestra Belleza cég vezetője. "De la Vega olyan rizikót jelent, amit nem tudunk kezelni" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.